maandag 16 juli 2012

Nostalgie...


Weet je het nog van vroeger? Papieren poppen om aan te kleden; oh... wat deed ik het graag!
Van deze site kun je een heleboel plaatjes downloaden en printen...
Creatieve mensen weten er wel een leuke bestemming voor!6 opmerkingen:

 1. Wat leuk Elizabeth, ik heb dat ook in mijn jeugd heel veel gedaan! Ik ben van 1957 dus ik herken dit, met van die klipjes die je om moest vouwen. Ik heb er ook uren mee gespeelt, ik wist niet dat het nog bestond. Dank je wel voor het delen ik ga hier zeker wat mee doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik word er ook blij van!

  dank je wel,

  Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mmmm, gemengde gevoelens, ik vond het aankleden leuk alleen gingen die stomme clipjes vaak stuk en dan was het over met de pret. Ik speelde liever met een echte pop.Maar schattig om te zien en HELP ben ik echt zo oud ;-))

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben net als Annemiek ook uit 1957 en ik heb er ook heel wat mee gespeeld. Inderdaad was het balen als de lipjes stuk gingen, maar mijn moeder repareerde de boel met plakband en ik kon weer verder (al bleef het dan niet altijd even goed hangen).
  Leuk die link, ik heb hem opgeslagen. Geen idee wat ik er mee ga doen want ik heb nog maar weinig kleine meisjes in de familie- en kenissenkring, maar ooit komt het vast van pas!

  Fijne dinsdag en groetjes weer,
  Marjan

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jaa! Dat is echte nostalgie. Leuk om daarmee bezig te zijn, alleen jammer dat ze nooit zo'n lang leven hadden, die kleertjes. Bleef je met een popje in ondergoed zitten...
  Dit zijn wel heel leuke plaatjes. Ik ga gelijk even kijken. Dank je wel voor de tip!

  lieve groet,
  Betsy
  Wolatelier DiAn

  BeantwoordenVerwijderen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...