donderdag 29 december 2011

365 dagen project

Je hoort er steeds meer mensen over, maar het is een grote uitdaging! Het kost ook heel veel discipline van jezelf, maar uiteindelijk heb je wel iets dat heel uniek is.


Op deze site kun je volop inspiratie op doen. Zelf heb ik twee jaar lang een 365 dagen boek bijgehouden, een soort creatief dagbouw.
Het eerste jaar haalde ik een willekeurige roman uit de kringloopwinkel. Elke dag moest ik vanuit één woord op de bladzijde iets creëren. Het jaar daarop werkte ik op A6 blaadjes die ik per maand inbond. Alles was toegestaan. Het zijn beide enorm leuke boekwerken geworden en ik koester ze.
Misschien dat ik ooit weer eens zoiets op ga zetten, maar het komende jaar in elk geval niet...

4 opmerkingen:

 1. heel erg leuk, maar ik denk niet dat ik dat op zou kunnen brengen... knap van je hoor, laat eens zien dat boek!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel knap inderdaad dat je die discipline hebt. Ik zou na 1 week de draad al kwijt zijn denk ik!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat knap van jou,Elizabeth maar ik denk ook niet dat ik het zou kunnen, ik ben nog al erg van de hak op de tak en vind het al heel wat dat ik mijn creaties tegenwoordig voltooi!! Laat je eens wat zien van je boeken,fijne jaarwisseling en een gezond en creatief 2012,lieve groet Linda.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jeetje, wat een leuke opgave! Het idee, om vanuit een vastomlijnd plan elke dag iets te doen, is echt een uitdaging.. doet me denken aan Julie en Julia (de film met Meryl Streep)...! Knap als je dat kan! Ach, aan de andere kant, schrijf ik ook bijna elke dag een logje, dus zo veel verschil is er misschien niet... behalve dat ik een paar keer per jaar een blogbreak hou! Fijne jaarwisseling, groetjes van Lupineke

  BeantwoordenVerwijderen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...